Våra värdeord.

Äpple.

Äpplet står för nyfikenheten, en egenskap vi hoppas att du har med dig när du kommer till Cartina. Du kan mycket men du vill lära dig ännu mer. Tack vare din nyfikenhet efter ny kunskap och ny erfarenhet lyckas du ibland med det omöjliga.

Äpplet står för den nyfikenheten, vetgirigheten och kunskapstörsten. Utan prestige och rädsla.

Hjärta.

Hjärtat står för passionen och lekfullheten som får dig att åstadkomma någonting utöver det vanliga, modet att föreslå förändringar som ingen tänkt på förut, envisheten att genomföra dem även när det blåser motvind. Kort sagt, den inre drivkraften – ditt j-r anamma, om du så vill – som får dig att göra det näst intill omöjliga.

Till de personliga egenskaperna hör förstås också din sociala talang, din ödmjukhet, ditt alldeles naturliga sätt att arbeta och umgås med andra människor.

Stjärna.

Stjärnan hos oss står för nytänkande och mod. Vi är lagspelare med en stor portion ödmjukhet men vi siktar mot stjärnorna. Det är den själv- och teamkänslan vi vill, att du och alla andra på Cartina ska uppnå och förtjäna. Varför?

Därför att det är din laganda och ditt hjärta, som får oss att vi leva upp till vårt rykte och överträffa kundernas förväntningar. Kort sagt, att du är en lagspelande stjärna. Som lyckas behålla sin ödmjukhet.

Hör av dig.

Vi finns här för att hjälpa, inspirera och samarbeta.