Management med IT i fokus.

Vi hjälper dig leverera IT med ett digitalt och hållbart fokus.

Vi har sedan 2013 hjälpt våra kunder att realisera sina digitaliseringsstrategier, affärsutmaningar och förbättrat sin leveransförmåga inom IT med ett digitalt och hållbart fokus.

Managementområdet på Cartina erbjuder en rad tjänster med IT i fokus. Vi har kompetenta och erfarna konsulter som arbetat med många olika kunder i många olika branscher och hjälpt till att driva alla typer av digitala initiativ. Vi brinner för att översätta era digitala möjligheter till varaktiga konkurrensfördelar. Vi är modiga och innovativa i vår approach genom att vi kombinerar traditionella metoder med innovativa tillvägagångssätt och utgår från det för vad som passar er. Pappersprodukter som enda leverans från våra konsulter är inte vad vi föredrar, värdet är det som räknas!

Kompassen för att lyckas.

Vi hjälper till att utforma eller införa IT- och affärsstrategier och stöttar i transformationer för att ställa om en organisations arbetssätt, bidra till kulturutvecklingen eller med att analysera nuvarande och kommande behov av nya IT förmågor.

För att kunna fatta data-drivna beslut så är nyckeln många gånger att identifiera var man befinner sig. Cartina kan göra dessa analyser och ta fram processer, kvalitetssäkra eller bidra med att forma och etablera de delar som är kompassen för att lyckas.

IT-management.

Områden såsom IT sourcing, IT inköp och upphandlingar, införande och revidering av IT operativ modell är vår bakgård. IT styrning, regulatoriska krav, IT service management är andra områden där vi är experter och kan hjälpa er.

Cartina lägger stor vikt vid hållbarhet därför har alla våra konsulter gedigna kunskaper inom området hållbarhet för det som är viktigt och relevant inom digitalisering och IT.

Vill du bli en del av oss?

Vi behöver dig med erfarenhet som konsult eller som har arbetat med intern förändringsledning eller verksamhetsutveckling. Du känner dig själv som en person med en stark vilja och kraft att bidra med och leda förändringar.

Som managementkonsult på Cartina utgår vi från de kunskaper du har idag, eller de lärdomar och kunskaper du vill ha imorgon, beroende på din drivkraft, talang, passion och förmåga.

De specifika områden som en managementkonsult arbetar med beror på behoven hos våra kunder. Vi söker alltid nya kollegor inom IT governance, IT outsourcing, IT operating model, projekt- och programledning, eller inom IT service management och processutveckling.

Hör av dig.

Vi finns här för att hjälpa, inspirera och samarbeta.