Hållbarhet som drivkraft för digital omvandling.

Vår drivkraft.

Genom att kombinera våra kompetenser inom Management, Tech och Design kan vi hjälpa företag att minska sin negativa påverkan på miljön och samtidigt förbättra sin långsiktiga lönsamhet. Vi kan följera ervåra kunder under hela resan; från att identifiera möjligheter och skapa strategi till att genomföra både teknisk implementation samt produkt- och tjänstedesign.

På Cartina arbetar vi med hållbarhet ur tre perspektiv: people, planet och profit. Det är viktigt för oss att kontinuerligt styrka Vi styrker kompetensen hos våra medarbetare, exempelvis genom kunskapsdelning och utbildning.

Vi förhåller oss till FN:s globala hållbarhetsmål och är medlemmar i UN Global Compact.

Internt arbetar vi aktivt med att försöka minska vår negativa miljöpåverkan och främja en hållbar arbetsmiljö för våra anställda. Vi är även involverade i Digitaliseringskonsulterna, en branschförening som tar ansvar för att genom digitalisering bidra till ett fossilfritt Sverige.

Vårt arbete med hållbarhet är inte bara en trend, utan en långsiktig strategi för att främja positiv förändring för både miljön och samhället.

En profilbild på vår hållbarhetschef Julia.

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta vår hållbarhetschef Julia! (julia.creutz@cartina.se)

Hör av dig.

Vi finns här för att hjälpa, inspirera och samarbeta.